Comunitat Valenciana

El jove de Polop trobat mort tenia antecedents per drogues i tot apunta a un ajust de comptes

  • El jove trobat mort a Polop (Alacant) tenia antecedents per drogues i tot apunta a un possible ajust de comptes, segons ha informat este divendres el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.

Moragues s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació en ser preguntat per les novetats entorn de la mort d'este jove trobat mort amb un tall en la gola.

Sobre este tema, el delegat ha recordat que el cadàver d'este jove va aparéixer ahir en el seu domicili. "Es va percebre que havia sigut degollat i s'havia utilitzat un arma blanca per a acabar amb la seua vida", ha exposat Moragues.

Després de la troballa del cadàver, la Guàrdia Civil va obrir una investigació i s'ha detectat que hi ha antecedents en matèria de drogues i tot apunta a un ajust de comptes, encara que "es mantenen obertes totes les línies d'investigació", ha dit Moragues.

El cadàver es va trobar este dijous cap a les 11.00 hores després que uns familiars de la víctima es traslladaren des de la localitat de Galera (Granada) fins a Polop en no localitzar el jove.

El cos, que presentava un tall en la gola, va ser localitzat en un dels habitatges del carrer Nou d'Octubre de la xicoteta localitat de la Marina Baixa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento