Comunitat Valenciana

Podem llança un crowfunding de 2.000 euros per a obrir una seu social i cultural a Castelló

  • Podem Castelló ha llançat una campanya de micromecenatge per a aconseguir 2.000 euros i poder engegar la Morada de Castelló, nom que reben les seus socials i culturals de Podem a Espanya. El local s'obrirà en el número 105 de la Ronda Millars per a les pròximes festes de la Magdalena.

La formació ha indicat en un comunicat que fa una setmana van escoltar alguns dels principals empresaris de Castelló declarar haver finançat "il·legalment" al Partit Popular en els últims anys en el juí de la Trama Gürtel, per la qual cosa enfront d'eixe model, remarquen que ells defenen "la màxima transparència" en els seus comptes, "les limitacions en les donacions del partit i la renúncia als diners dels grans empresaris per a trencar la connivència entre polítics i empresaris que ha regit este país", ha subratllat la formació.

Per això, destaquen que este crowdfunding és un "exemple" perquè demanen a la ciutadania de Castelló que "participe amb el que puga per a construir un espai des d'on construir comunitat i fer barri", segons ha explicat César Jiménez, secretari general de Podem Castelló de la Plana.

Dels 2.000 euros sol·licitats per Podem Castelló, 400 euros aniran destinats a l'adequació del local, 800 euros a l'equipament audiovisual, 200 euros a l'adaptació de l'accessibilitat de l'espai i 600 euros al mobiliari. El lloguer de l'espai es pagarà amb l'atribució municipal de la subvenció pel funcionament del grup parlamentari autonòmic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento