Comunitat Valenciana

Montero veu "estranya" la denúncia de l'APM per assetjament a periodistes en la qual assegura "no reconèixer" Podem

  • La portaveu de Podem al Congrés dels Diputats, Irene Montero, ha assegurat "no reconèixer-se" en el comunicat de l'Associació de la Premsa de Madrid (APM) en la qual s'acusa la formació morada de dur a terme una "campanya sistematitzada d'assetjament personal i a les xarxes a professionals dels mitjans de comunicació" i ha assegurat desconèixer la denúncia dels periodistes amb els quals procura "mantenir una excel·lent relació".
Irene Montero en la Comsión de Justicia del Congreso
Irene Montero en la Comsión de Justicia del Congreso
EUROPA PRESS
Irene Montero en la Comsión de Justicia del Congreso

"Em sembla estrany que es faci pública (la denúncia) abans de tenir una reunió amb nosaltres", ha assegurat Montero en una entrevista a la Cadena Ser recollida per Europa Press i ha expressat la seua voluntat d'abordar la situació amb l'organització que presideix Victoria Prego. "M'encantaria reunir-me amb l'Associació de la Premsa i esperaré a veure en què es concreta (la denúncia), però sabeu (els periodistes) que sempre estem en disposició d'escoltar-vos i quan hem de demanar perdó ho fem", ha respost la dirigent de Podem.

Montero ha al·ludit, no obstant això, l'informe de l'APM del 2016 segons el qual el 75% dels periodistes a Espanya "s'autocorrigen informació per por dels seus caps, de la gent que gestiona estes pors i per la precarietat laboral", la qual cosa l'opinió de la portaveu parlamentària és que és "una cosa molt greu" de la mateixa manera que "la Llei Mordassa". Estos són temes que amoïnen Montero i que "exigixen un focus força més ampli".

La portaveu parlamentària ha recordat que Podem ha vist portades en les quals se'ls acusava de "gravíssims delictes" dels quals "no hi ha hagut rectificacions quan s'han guanyat les querelles". Per a la dirigent, la formació morada "ha sigut un exemple i ha demanat perdó quan ha hagut de fer-ho".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento