Comunitat Valenciana

Els bombers rescaten una xiqueta de 5 anys penjada d'una finestra d'un seté pis a Alacant

  • La mare ha sigut detinguda acusada d'un delicte d'abandó de menors i la xiqueta es troba amb el seu pare biològic.
  • Fins al lloc es va mobilitzar també una unitat del SAMUR encara que no va ser necessària la seua actuació ni portar-la a cap centre hospitalari.
  • La mare, que estava al gimnàs, va ser detinguda acusada d'un delicte d'abandó de menors i està en espera de passar a la disposició judicial.
La menor penjant de la finestra a Alacant
La menor penjant de la finestra a Alacant
BOMBERS AJUNTAMENT D'ALACANT/EUROPA PRESS
La menor penjant de la finestra a Alacant

Els bombers van rescatar sobre les 22.15 hores d'este dimecres una xiqueta de cinc anys que estava penjant d'una finestra d'un habitatge situat en un seté pis, en un edifici d'Alacant, i que estava sola a casa. La mare ha sigut detinguda acusada d'un delicte d'abandó de menors i la xiqueta es troba amb el seu pare biològic, ja que la parella està separada, segons han informat fonts de Bombers i de la Policia Nacional.

La xiqueta va eixir pel finestral de la seua casa, situada en la plaça dels Estels d'Alacant, i es va quedar subjecta a la barana d'alumini per l'exterior. Els bombers van acudir immediatament amb dos vehicles, un d'ells escala que tenia una cistella al final des d'on van aconseguir agafar i subjectar la menor, que estava molt espantada.

De forma preventiva havien col·locat un matalaf en el sòl per si hi havia qualsevol contratemps mentre realitzaven el rescat en altura. A més, per si fallava el rescat des de la cistella del vehicle, altres bombers es van situar en l'àtic per a poder subjectar la xiqueta. D'esta manera, es tenien les dos zones cobertes.

Fins al lloc es va mobilitzar també una unitat del SAMUR encara que no va ser necessària la seua actuació ni portar-la a cap centre hospitalari perquè estava en perfecte estat encara que "molt nerviosa".

Per la seua banda, mentre els bombers procedien al rescat agents de la Policia Nacional van accedir a l'interior de l'habitatge per a comprovar si als pares els havia succeït alguna cosa. Al poc temps de finalitzar el rescat, la mare de la xiqueta va tornar al domicili i va declarar que estava en el gimnàs.

La dona, sobre la qual no hi ha denúncies prèvies, va ser detinguda acusada d'un delicte d'abandó de menors i està en espera de passar a la disposició del jutjat de guàrdia. La xiqueta va ser entregada al pare biològic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento