Comunitat Valenciana

La Generalitat estrena un sistema d'alertes per WhatsApp amb informació al ciutadà

  • Per a donar-se d'alta en este servici només s'haurà d'enviar un missatge al número de telèfon 629 462 912 indicant el nom i cognoms.
  • És una nova finestra a la ciutadania perquè puga conéixer de primera mà i de forma immediata les alertes que puguen afectar la seua vida diària.
  • Les alertes d'aquesta iniciativa, que és gratuïta, arribaran, excepte en casos excepcionals, un parell de vegades al dia per a no saturar els usuaris.
Pantalla de un móvil con la aplicación de WhatsApp.
Pantalla de un móvil con la aplicación de WhatsApp.
WHATSAPP
Pantalla de un móvil con la aplicación de WhatsApp.

La Generalitat estrenarà a partir del 19 de març un nou servici de notícies i alertes a través de WhatsApp que oferirà de forma automàtica notícies d'actualitat i informació útil sobre qüestions que afecten la Comunitat Valenciana en l'àmbit d'actuació de l'Administració autonòmica als usuaris que s'inscriguen.

Per a donar-se d'alta en este servici només s'haurà d'enviar un missatge al número de telèfon 629 462 912 indicant el nom i cognoms de la persona que escriu i incloure este nombre en l'agenda de contactes.

Este sistema de missatges és gratuït i no suposa cost algun per al ciutadà, que podrà donar-se de baixa en qualsevol moment fent arribar un missatge de desactivació amb la paraula 'BAIXA' pel mateix canal. El tractament d'estes dades es farà d'acord amb la Llei de Protecció de Dades.

Durant les inundacions de fa uns mesos o l'onada de fred que va afectar tota la Comunitat Valenciana les xarxes socials i servicis de missatgeria de la Generalitat es van convertir en canals d'informació fonamentals i útils per a la població. Amb esta iniciativa es pretén obrir una nova finestra a la ciutadania perquè puga conéixer de primera mà i de forma immediata les alertes que puguen afectar la seua vida diària, ha informat la Generalitat.

Les alertes arribaran, excepte en casos excepcionals, un parell de vegades al dia per a no saturar els usuaris. La Generalitat no contestarà ni rebrà informació per esta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents amb anterioritat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento