Comunitat Valenciana

L'AVE València-Castelló començarà a circular en proves el 20 de març

  • El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha fet un repàs del desenvolupament dels treballs del Corredor Mediterrani tram a tram.
  • Ha reiterat el compromís del Govern central amb el Corredor Mediterrani com una infraestructura "prioritària".
  • De la Serna ha intervingut en l'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), que se celebra en l'edifici de la Marina d'empreses-EDEM.
Tren AVE
Tren AVE
SIEMENS
Tren AVE

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat este dilluns a València que l'AVE València-Castelló començarà el 20 de març en proves. Així ho ha assegurat en la seua intervenció en l'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), que se celebra en l'edifici de la Marina d'empreses-EDEM.

De la Serna ha fet un repàs del desenvolupament dels treballs del Corredor Mediterrani tram a tram i ha avançat que les obres de circulació en proves de l'AVE València-Castelló començaran el 20 de març, com ja va anunciar en la seua última visita a la província, on ja va indicar que este fet se n'anava a produir en el primer trimestre de 2017.

Ara, ha dit, ja està en disposició de donar la data concreta del 20 de març. Així mateix, ha reiterat el compromís del Govern central amb el Corredor Mediterrani com una infraestructura "prioritària" no solament per a la Comunitat Valenciana sinó per al conjunt d'Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento