Comunitat Valenciana

PSPV sobre l'elecció de Marco: "El PP enyora quan es nomenaven els directors de RTVV des del Palau de la GVA"

  • El portaveu del grup socialista en les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha assegurat que "el Partit Popular enyora els temps en què es nomenaven els directors de RTVV des del Palau de la Generalitat", en relació a les crítiques del grup parlamentari del PP, Jorge Bellver, per l'elecció d'Empar Marco com a directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC).

En un comunicat, Mata ha destacat el procediment "impol·lut" que ha seguit el Consell Rector del nou ens per a triar la persona que consideren "més competent", per la qual cosa ha rebutjat que, amb este nomenament, "(Mónica) Oltra anul·le (Ximo) Puig i es faça amb el control polític de la nova RTVV", com ha assegurat Bellver.

Per al socialista, estes declaracions "posen en relleu la seua enyorança als temps en què els presidents de la Generalitat nomenaven els directors generals de la televisió en el seu entorn més pròxim".

En este sentit, ha lamentat que "el PP seguisca ancorat en el passat" i ha recordat "aquella època en la qual els presidents de la Generalitat com Eduardo Zaplana o Francisco Camps nomenaven els seus caps de premsa i amics directors generals de RTVV".

Es tracta d'una etapa que Manolo Mata ha subratllat que "forma part del passat més negre d'esta terra" i que "dista molt del que ha fet el Consell Rector de CVMC amb l'elecció del director de l'ens públic".

"Representants independents d'organitzacions sindicals i membres del Consell Rector, designats per una amplísima majoria del Parlament valencià, han seguit un procediment impol·lut, difícil, però han triat la persona que creuen és més competent", ha assegurat Mata.

NOVA TV "SENSE TRAMPES"

Per tant, conclòs este procés, el portaveu del PSPV ha manifestat la seua confiança en què les Corts "confirme" el nomenament d'Empar Marco perquè "com més prompte millor arranque una nova televisió honesta, de qualitat, sense trampes i sense manipulacions i que siga un servici públic al servici dels valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento