Comunitat Valenciana

Els equips de rescat reprenen la cerca del nàufrag desaparegut a la Vila Joiosa

  • Efectius dels servicis de rescat marítim treballen des de primera hora d'este divendres en la cerca del tripulant d'una embarcació que va naufragar en la vesprada del dijous enfront de la costa de la Vila Joiosa (Alacant).
Treballs de cerca del tripulant
Treballs de cerca del tripulant
SALVAMENT MARÍTIM
Treballs de cerca del tripulant

Segons han informat fonts de la Comandància provincial, en les tasques de rescat participen Salvament Marítim i Servici Marítim de la Guàrdia Civil. A més, dues patrulles de la benemèrita del lloc de la Vila Joiosa recorren la costa en busca de evidències del naufragi.

L'embarcació d'esbarjo va donar l'avís al 112 de l'afonament a les 14.30 hores d'ahir dijous en la qual viatjaven dos tripulants i advertia que anaven a la deriva agarrats a una bassa de plàstic a l'altura de la platja de la Vila Joiosa.

Per això, es va engegar l'embarcació del Servici Marítim de la Guàrdia Civil així com embarcació de Salvament Marítim i un helicòpter. D'eixa manera, Salvament Marítim va rescatar un dels dos hòmens entorn de les 16.00 hores enfront de la platja El Charco, a la Vila Joiosa amb símptomes d'hipotèrmia, per la qual cosa se'l va traslladar a l'hospital de Sant Joan d'Alacant (Alacant).

L'home va advertir que el seu acompanyant no va poder resistir agarrat i que es va afonar al mar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento