Comunitat Valenciana

Desenes de valencians viatjaran amb bici de València a Madrid per a visibilitzar els drets de ciclistes

  • Desenes de valencians cobriran amb bici la distància entre València i Madrid el pròxim 29 d'abril amb l'objectiu de visibilitzar els drets dels ciclistes tant en carretera com en ciutat, atés que cada any pugen les xifres d'accidents ciclistes en les carreteres, segons han informat els responsables de la iniciativa en un comunicat.

Així, han apuntat que, en part, estos incidents s'han del creixent nombre de ciclistes i també en part com a conseqüència de la "absència d'educació i conscienciació vial" per part d'usuaris i automobilistes.

Per a visibilitzar "un problema cada vegada més persistent", el valencià Diego Infant pretén cobrir sobre dos rodes el 29 d'abril de 2017 la distància que separa València de Madrid, acompanyat d'algunes desenes de persones més. La inscripció, a més, seguix oberta a través del seu web www.desafiomadridvalencia.com.

A través d'un crowdfunding realitzat en favor de l'associació 'ConBici', diversos particulars i marques del sector s'han bolcat amb el projecte, buscant visibilitzar els drets dels ciclistes tant en carretera com en ciutat.

A açò s'uniran diferents perfils amb "molta influència en l'ecosistema de la bicicleta", en una acció que també estarà centrada en les persones que viatgen amb cotxe diàriament i on se'ls informarà dels procediments a seguir quan es troben amb esportistes o amateurs sobre l'asfalt.

De fet, el missatge incidirà en les "roïnes pràctiques" que també realitzen els usuaris de la bici, encara que es pretén advertir de la fragilitat extrema" d'estos en les actuals circumstàncies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento