Comunitat Valenciana

Alaquàs envia bicicletes als xiquets dels camps de refugiats a Grècia

  • El moviment associatiu d'Alaquàs, en col·laboració amb l'associació Karaama, han realitzat una campanya de recollida de material, menjar i roba per als camps de refugiats Lesbos, Moria i Karatepe a Grècia i ha aconseguit recuperar, reparar i entregar un total de 17 bicicletes per a xiquets i adolescents, segons ha informat l'organització en un comunicat.
Alaquàs arreplega bicis per als refugiats
Alaquàs arreplega bicis per als refugiats
BICIS PARA TODAS
Alaquàs arreplega bicis per als refugiats

Sobre este tema, des del projecte de 'Bicis per a totes' expliquen que es tracta d'una obligació moral de totes les persones, col·laborar en la mesura de les nostres possibilitats". "Es tracta només d'un xicotet gest amb els més menuts, per a arrancar-los un somriure, facilitar-los el dia a dia i enviar-los un missatge clar i contundent: que, malgrat la incapacitat dels governs europeus, la ciutadania no els oblida i que esperem amb els braços oberts la seua vinguda el més prompte possible", han assenyalat.

'Bicis per a Totes' està impulsat per Col.lectiu Soterranya, l'associació AMA i Espai Tàndem i mitjançant la recuperació de bicicletes abandonades o desús, són reparades posteriorment i donades a persones que necessiten un mitjà de transport sostenible per a anar a treballar, estudiar, buscar treball, oci o a realitzar les seues gestions i no compten amb mig per a adquirir una.

A més, el projecte treballa amb els usuaris i usuàries i amb els xiquets i xiquetes del barri de Xenillet de Torrent, aspecte relacionats amb la solidaritat, la sostenibilitat, la cooperació i l'oci inclusiu, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento