L'OM Imprebís torna al Talia amb 'La Crazy Class', un "homenatge al teatre amateur"

  • Planteja una "radiografia de la societat en la qual vivim" a través de la història de 12 personatges que permeten parlar de solitud, encontres, amor i identitat.
  • L'acció de l'obra, que estarà en cartell des d'este dimecres i fins al 12 de març, se situa en un centre cultural de barri en el qual comencen unes classes de teatre.
  • L'actriu Iolanda Muñoz ha comentat que, a través dels personatges que interpreten, es descobreix "la necessitat artística de l'ésser humà".
Presentació de 'La Crazy class'
Presentació de 'La Crazy class'
EUROPA PRESS

L'OM Imprebís torna al Teatre Talia amb 'La Crazy Class' que va estrenar en este mateix espai a l'octubre de 2015 i ho fa en el seu "moment més dolç", després d'haver rodat per tota Espanya i Colòmbia amb més de cent funcions i resultar finalista del Premi Valle-Inclán 2016.

L'espectacle, que estarà des d'este dimecres i fins al 12 de març en cartell, planteja una "radiografia de la societat en la qual vivim" a través de la història de 12 personatges que permeten parlar de la solitud, dels encontres, de l'amor, de la identitat,... en un "homenatge al teatre" i sobretot "al teatre amateur", sense perdre l'humor que sempre ha caracteritzat la companyia valenciana.

Així ho han manifestat este dimecres en roda de premsa els integrants de la companyia que porta ja 23 anys de trajectòria amb Carles Castillo, Carles Montoliu i Santiago Sánchez, al costat de la recentment incorporada a la funció, Iolanda Muñoz.

En esta ocasió, Santiago Sánchez es posa també al capdavant del muntatge com a director, al costat de Michel López, una tasca en la qual intenta transmetre la seua "passió pel teatre" als seus companys. Després de més de dues dècades treballant junts, ja es coneixen les seues virtuts i els seus defectes, es respecten i s'estimen, ha comentat.

L'acció de 'La crazy class' se situa en un centre cultural de barri en el qual comencen unes classes de teatre. Allí es descobreix el teatre per dins, allò que mai pot presenciar l'espectador: el joc, les llums, els telons, els canvis de personatges, la música, el ball, els assajos... tot a un ritme trepidant en esta nova creació de la companyia L'OM Imprebís que, després de recórrer el món improvisant, es decideix a escriure esta obra.

Per al director, "en este moment de tanta influència de la televisió i les pantalles", 'La crazy class' és un "exercici al cervell de complicitat, la tornada a la simplicitat". Sánchez ha recordat a més, que va ser precisament al Talia on la companyia valenciana va debutar en 1994, per la qual cosa ha agraït a este teatre la seua "aposta" per ells.

La mescla entre l'art i la vida

Per la seua banda, Carles Montoliu ha subratllat que este muntatge té un punt "màgic" en mostrar a través dels seus personatges com "l'art es barreja amb la vida i la vida amb l'art".

L'última a incorporar-se a la funció, l'actriu Iolanda Muñoz ha admés que li ha costat trobar eixe "codi" propi que tenen els integrants de L'OM Imprebís tant dins com fora d'escena, però ha assegurat que els seus companys de repartiment li ho han posat "molt fàcil" i l'han "ajudat en tot moment.

Muñoz ha comentat que, a través dels personatges que interpreten, es descobreix "la necessitat artística de l'ésser humà. Pràcticament tots reivindiquen això, tenen el seu coret i la seua necessitat d'emocionar-se", ha ressaltat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento