Puig sobre Cierval: "Cadascun ha d'assumir la seua responsabilitat"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat este dimecres respecte a la situació de Cierval que "cadascun ha d'assumir la seua responsabilitat i, sobretot, els gestors que han portat a estes organitzacions on les han portat". No obstant açò, el cap del Consell veu "necessari que hi haja una plataforma clarament autonòmica, que en la seua composició interna respecte la situació dels diferents territoris" i s'ha mostrat "segur" que "així es farà".
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
ARCHIVO/EUROPA PRESS

Puig ha realitzat estes declaracions durant la seua visita a Les Alqueries (Castelló) en ser preguntat per l'acord del Comité Executiu i la Junta Directiva de la patronal autonòmica Cierval per unanimitat de presentar amb caràcter immediat" el concurs de creditors de l'organització empresarial, en la modalitat de liquidació.

Segons ha indicat el cap del Cosell, "este és un Govern que no és intervencionista i que respecta absolutament tots els processos interns de qualsevol organització", encara que ha reconegut que "és cert que s'han comès errors molt importants en el passat, alguns dels quals porten a esta situació a Cierval".

Per a la Generalitat, és "fonamental" tindre unes organitzacions empresarials "potents" perquè "necessitem el diàleg social com una ferramenta fonamental d'avançar la societat, i per això necessitem sindicats forts, patronals fortes i una relació positiva amb el Govern".

"Nosaltres estem en un procés de diàleg social i, per tant, necessitem eixe tipus d'articulació de la vida social", ha apuntat Puig, qui ha subratllat que és "necessari que hi haja una plataforma clarament autonòmica, que en la seua composició interna respecte la situació dels diferents territoris, i estic segur que així es farà".

En qualsevol cas, el president de la Generalitat ha mostrat un respecte "absolut" a les decisions que prenguen democràticament les organitzacions patronals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento