Comunitat Valenciana

Detingut a Móstoles un home per la seua presumpta implicació en la mort de la dona de Gandia

  • El cos de la dona va ser localitzat este passat dimarts amb una tovallola sobre el cap en un àtic de la localitat valenciana de Gandia.
  • Segons el delegat, el detingut tenia relació sentimental i una ordre d'allunyament dictada per un jutjat de Sueca.
  • Segons el delegat del govern a la Comuntiat Valenciana, cal esperar a disposar dels resultats de l'autòpsia per a determinar les causes de la defunció.
Ubicación del número 69 de la calle Mayor de la localidad valenciana de Gandía.
Ubicación del número 69 de la calle Mayor de la localidad valenciana de Gandía.
GOOGLE MAPS
Ubicación del número 69 de la calle Mayor de la localidad valenciana de Gandía.

La Policia ha detingut a Móstoles (Madrid) un home per la seua presumpta implicació en la mort de la dona el cos de la qual va ser localitzat este passat dimarts amb una tovallola sobre el cap en un àtic de la localitat valenciana de Gandia, segons ha informat el delegat del Govern a la Comunitat, Juan Carlos Moragues. La víctima és una guàrdia civil de 47 anys, retirada per malaltia.

Segons el delegat, el detingut tenia relació sentimental i una ordre d'allunyament dictada per un jutjat de Sueca, que van incomplir tots dos per haver-se vist en l'àtic de Gandia on ella estava llogada.

El cos es va localitzar al bany de l'habitatge, situat en el carrer Major núm. 69. El propietari de la casa, que la tenia llogada a la víctima, va cridar la porta i, en veure que no contestaven, va entrar i es va trobar amb el cadàver, tendit en el bany amb una tovallola sobre el cap.

Així ho ha explicat Moragues, qui ha assistit a la inauguració de l'exposició fotogràfica del 50 Aniversari de l'associació Tyrius, en ser preguntat per esta qüestió. Moragues ha assegurat que l'home detingut tenia en vigor una ordre d'allunyament sobre la dona i ha reconegut que va estar amb ella recentment en l'àtic.

No obstant açò, ha assenyalat que cal esperar a disposar dels resultats de l'autòpsia per a determinar les causes de la defunció. El bany on va ser trobat el cos de la víctima estava desordenat i el mobiliari trencat. El detingut ja està en dependències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento