Comunitat Valenciana

Bromera llançarà l'últim de Lluís-Anton Baulenas, Pierre Lemaitre i Maria Carme Roca

  • L'editorial valenciana Bromera tindrà com a principals apostes de cara al Dia del Llibre els últims llançaments dels escriptors Lluís-Anton Baulenas, Pierre Lemaitre, Maria Carme Roca, Jaume Subirana i Marta Buchaca, ha informat el segell en un comunicat.
Lluís-Anton Baulenas
Lluís-Anton Baulenas
EUROPA PRESS
Lluís-Anton Baulenas

El director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, s'ha mostrat molt satisfet amb esta selecció perquè representa "una aposta per l'obra original en tots els gèneres literaris", així com una consolidació de Bromera com a editorial de referència en la traducció d'obres estrangeres.

Entre els títols internacionals es troben 'Recursos inhumans', de Pierre Lemaitre -Premi de Novell·la Negra Europea- i 'Una dolça cançó', de Leïla Slimani, guardonada amb el Premi Goncourt, el més prestigiós de les lletres franceses.

Baulenas ha presentat 'Amics per sempre', obra guanyadora del Premi de Novell·la Ciutat d'Alzira, i Maria Carme Roca, autora de 'La noia del club', ha destacat que l'obra li ha permès parlar de personatges femenins "espectaculars".

També tindrà com a aposta el dietari amb reflexions del món actual 'Cafarnaüm', de Jaume Subirana, a més d'un espai destacat per al teatre i la poesia de la mà de Marta Buchaca i Eva Baltasar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento