"En el grup popular volem expressar la nostra satisfacció per la sentència absolutoria en el cas Nóos dels càrrecs valencians, al mateix temps que demandem la portaveu del PSPV, Sandra Gómez, que els demane públicament perdó per mancillar el seu honor i per intentar amb açò manipular i influir en l'opinió pública per a canviar el resultat de les eleccions", ha demanat el PP en un comunicat.

El portaveu del grup popular en el consistori, Eusebio Monzó, ha assegurat que la sentència "posa en evidència" que l'actual portaveu en l'Ajuntament, Sandra Gómez, "única i exclusivament perseguia dos finalitats polítiques: la seua promoció personal i aconseguir un benefici electoral".

Per la seua banda, el regidor Alfonso Novo ha mostrat el màxim respecte a les decisions dels jutges i ha demanat a Sandra Gómez que "isca públicament a demanar perdó i a reconéixer que el seu únic objectiu, més enllà de buscar que es fera justícia, era aprofitar-se d'este cas per a rellançar la seua carrera política".

Així mateix, Novo ha reclamat que es reconega que la sentència de Noos "dissipa els dubtes sobre gestió" de l'exalcaldessa ja morta Rita Barberá, "que amb mentides van tractar de posar en dubte". "Sandra Gómez, com a advocada pagada pel Partit Socialista, no va dubtar a posar en dubte de manera injusta el prestigi de Rita Barberá, sense importar-li gens el dany personal que podia causar, amb una comportament maquiavèl·lic, donant per bo que la fi justifica els mitjans".

"El mal ús de la justícia, per a tractar d'influir en els processos electorals, com ha quedat demostrat va fer la portaveu socialista i també l'alcalde -Joan- Ribó amb el cas Ritaleaks suposa una vulneració intolerable dels principis democràtics, i buscava traure un rèdit electoral que ni Compromís ni el PSPV van ser capaços d'aconseguir amb propostes i projectes per a la ciutat de València", ha considerat.

"DENÚNCIES POPULISTES I INJUSTES"

El regidor 'popular' ha lamentat que Compromís i PSPV "hagen embrutat la política amb denúncies populistes i injustes que han acabat en res". "L'únic mèrit demostrat per Sandra Gómez per a ocupar el seu lloc de portaveu és haver contribuït a deixar les arques del PSPV buides per a pagar els seus honoraris per a portar avant una acusació judicial que ha sigut un rotund fracàs", ha destacat.

"Ribó i Gómez tenen ara que explicar als valencians per què van intentar manipular-los en les eleccions amb falsedats, artificis i mentides", ha declarat Novo.

Consulta aquí más noticias de València.