Puig veu "evident responsabilitat política" i diu el Consell intentarà recuperar els diners dels valencians
Puig veu "evident responsabilitat política" i diu el Consell intentarà recuperar els diners dels valencians PSPV

Puig ha realitzat estes declaracions davant els mitjans a Castelló en ser preguntat per la seua valoració sobre la sentència del 'Cas Nóos', que absol els cinc exalts càrrecs valencians acusats d'haver adjudicat a l'Institut Nóos 3,6 milions en contractes sense concurs públic per a organitzar tres edicions dels València Summit -entre 2004 i 2006.

Sobre este tema, el cap de l'Executiu valencià ha mostrat "respecte absolut a les decisions judicials", encara que ha precisat que "una cosa són les decisions judicials i altres coses són les responsabilitats polítiques".

Així, preguntat per l'absolució dels exalts càrrecs valencians, Puig ha dit que "han quedat absolts la Justícia, però qualsevol persona, objectivament, pot veure que es van dilapidar els diners dels ciutadans".

Per tant, -ha sentenciat- "hi ha una responsabilitat política evident". En este sentit, ha insistit que el Govern valencià té l'objectiu "fonamental" de "recuperar els diners dels valencians que es van malgastar", i, sobre este tema, ha subratllat que "anem a continuar fent totes les accions possibles per a recuperar-los, més enllà que no volem res personal contra ningú, sinó que es recupere els diners que es va balafiar quan, a més, estàvem en una situació econòmica molt difícil".

Sobre la condemna a Iñaki Urdangarin i l'absolució de la infanta Cristina, ha mostrat "respecte absolut a la decisió judicial".

Consulta aquí más noticias de Castelló.