Ribó treballarà perquè es retornen els diners sostrets a l'Ajuntament en Nóos i recorda causes pendents de Grau
Ribó treballarà perquè es retornen els diners sostrets a l'Ajuntament en Nóos i recorda causes pendents de Grau EUROPA PRESS

Així ho ha indicat Ribó als mitjans de comunicació després de participar en la Jornades Municipalistes per un Finançament Just, en ser preguntat per la sentència del cas Nóos que absol els cinc exalts càrrecs valencians acusats d'haver adjudicat a l'Institut Nóos 3,6 milions en contractes sense concurs públic per a organitzar tres edicions dels València Summit -entre 2004 i 2006-, entre els quals es trobava Grau.

Sobre este tema, Ribó ha indicat que per a la seua formació Compromís, l'important és el suposat finançament il·legal del PP de la qual "hi havia algun element en el cas Nóos". "És un tema que se'n va a tindre a veure", ha assenyalat, per a puntualitzar que Nóos és "un pas en açò".

D'esta manera, ha subratllat que ara van a treballar que "es retorne fins a l'últim euro" que s'haja pogut sostraure de municipis, Ajuntament de València i Generalitat.

Encara que ha recordat que Grau ha sigut exonerat, ha apuntat que al que fóra vicealcalde de la ciutat "no se li han acabat els seus passos per la justícia", ha resolt Ribó.

Consulta aquí más noticias de València.