Comunitat Valenciana

Un accident entre un autobús de l'EMT i un turisme se salda amb 14 ferits lleus a València

  • El fet ha ocorregut en l'encreuament del carrer Pedro Cabanes amb Alcanyís de València, segons el CICU i la Policia Local.
  • Només una dona ha precisat de ser traslladada a l'Hospital La Fe per una contusió en la cara.
  • Aquest dimecres una anciana de 91 anys va morir atropellada per un autobús de l'EMT en la Plaça de l'Ajuntament de la ciutat.
Autobús EMT
Autobús EMT
EMT
Autobús EMT

Un total de 14 persones han resultat ferides lleus aquest dijous en un accident registrat entre un autobús i un turisme en l'encreuament del carrer Pedro Cabanes amb Alcanyís de València, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i de la Policia Local.

El sinistre s'ha produït per causes no precisades sobre les 13.10 hores. Tots els ferits, entre ells un menor de 10 anys, han sigut atesos en el lloc dels fets pels efectius sanitaris i únicament una dona ha precisat de ser traslladada a l'Hospital La Fe per una contusió en la cara

El CICU ha rebut a les 13.10 hores una telefonada en la qual s'alertava d'un accident en l'encreuament del carrer Pedro Cabanes amb carrer Alcanyís, amb diversos ferits. Fins al lloc s’han mobilitzat dues unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i els equips sanitaris els quals han assistit a 14 persones, concretament nou dones d'entre 25 i 79 anys, quatre homes, d'entre 54 a 66 anys, i un menor de 10. 

Com a conseqüència de la col·lisió, tots ells han resultat amb contusions en braços, cames o mans. Excepte una dona de 60 anys que ha sigut traslladada a l'hospital La Fe per contusió en cara, la resta ha sigut atès 'in situ' sense necessitat d'evacuació a centre mèdic.

Anciana morta el dimecres

Aquest accident se suma a l’ocorregut el dimecres, en el qual una anciana de 91 anys va morir atropellada per un autobús de l'EMT en la Plaça de l'Ajuntament de la ciutat de València, segons van informar fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i de l'empresa.

L'avís es va rebre en el CICU sobre les 12.50 hores per a avisar de l'atropellament. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual solament va poder confirmar la defunció de la dona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento