Comunitat Valenciana

Ryanair amplia les seues rutes d'hivern de València a Budapest, Edimburg, Eindhoven i Milà i manté les 10 d'estiu

  • L'aerolínia 'low-cost' Ryanair ha ampliat el seu calendari d'hivern 2017 des de València a les noves rutes de Budapest, Edimburg, Eindhoven i Milà i a més manté les nou destinacions engegades per a este estiu a Dublín, Glasgow, Hamburg, Cracovia, Marrakech, Marsella, Nàpols, Palma, Sevilla i Santander.
Avió de Ryanair
Avió de Ryanair
EUROPA PRESS/RYANAIR
Avió de Ryanair

Així, ho han anunciat este dimecres en roda de premsa el director comercial de Ryanair, David O'Brien acompanyat del responsable de vendes i màrqueting de la companyia, José Espartero, que han destacat que d'esta manera s'augmenta un 50% les operacions des de l'aeroport valencià.

Amb les noves destinacions, Ryanair oferix un total de 40 rutes amb les quals preveu transportar 2,6 milions de passatgers anuals i ajudar a mantindre 1.950 llocs de treball.

En concret, el calendari d'hivern 2017 comptarà amb quatre noves rutes a Budapest (dos vols setmanals), Edimburg (tres setmanals), Eindhoven (tres setmanals) i Milà Malpensa (u diari). Així mateix, manté els nous 10 nous servicis d'hivern a Dublín (2 vols setmanals), Glasgow (2 setmanals), Hamburg (3 setmanals), Cracovia (2 setmanals), Marrakech (2 setmanals), Marsella (2 setmanals), Nàpols (2 setmanals), Palma (1 diari), Sevilla (4 setmanals) i Santander (3 setmanals).

Així mateix, viatja a Eivissa (1 vol diari) i Venècia Treviso (3 setmanals). En total, són 40 rutes incloent més freqüències a Milà Bèrgam (2 vols diaris) i seguirà connectant València amb Londres (un vol diari) i Roma (1 vol diari). En total, hi haurà 141 vols setmanals.

SEIENTS PROMOCIONALS A 9,99 EUROS

O'Brien ha ressaltat que el nombre de reserves per a la temporada d'estiu a València està "batent tots els rècords" i ha informat que per a celebrar el llançament del calendari s'han posat a la venda seients a partir 9,99 euros en la xarxa europea. Estos bitllets estan disponibles per a la seua reserva fins a la mitjanit del dijous, 16 de febrer.

D'altra banda, respecte a l'anunci del Consell d'ajudes de 6 milions a Air Nostrum per a atraure turistes, O'Brien ha apuntat que si l'objectiu és promocionar la ciutat "les millors oportunitats" correspondrien amb Rynair "que lidera les consultes internacionals en internet i enllaça a 16 països" més que amb una companyia que "ni tan sols apareix en el rànquing.

Per això, ha comentat que "no correspon a Ryanair protestar sinó als valencians" ja que els diners és d'estes ajudes provenen de les seues butxaques. En qualsevol cas, ha apuntat que de moment no hi ha cap confirmació oficial.

Així mateix, ha ressaltat que València compta amb una població similar a Dublín però pel seu aeroport passen 6 milions de passatgers enfront dels 27 milions de la capital irlandesa, la qual cosa demostra que "encara té un gran potencial de creixement". Tot i això, ha considerat "injust" els descomptes del 40% que es donen a Madrid i Barcelona i ha reclamat major independència per a l'aeroport valencià.

Respecte al Brexit, ha assenyalat que es desconeix què passarà però ha garantit que es mantindran les rutes que enllacen València amb les quatre destinacions britànics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento