Comunitat Valenciana

Marí (Cs) remet a Giner per a explicar la situació d'Aguar perquè ell solament és "un mer portaveu" en les Corts

  • El síndic de Cs en les Corts Valencianes, Alexis Marí, ha reiterat este dimecres que els motius pels quals el portaveu de Ciutadans en la Diputació de València, José Enrique Aguar, ha sol·licitat la baixa del partit els va explicar el propi Aguar en la seua carta de renúncia i ha indicat que les explicacions sobre la nova situació del diputat, que passa al grup de no adscrits en la corporació provincial, les ha de donar el portaveu de la formació a la Comunitat Valenciana, Fernando Giner.
Alexis Marí
Alexis Marí
C'S
Alexis Marí

"Jo solament sóc un mer portaveu del grup parlamentari en les Corts. La veu del partit a la Comunitat és Giner i ha de ser ell el que conteste", ha indicat Marí als mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts, en ser preguntat sobre si li ha demanat l'acta de diputat a Aguar, qui va renunciar a ser el portaveu de Cs en la Diputació en considerar que la formació "ha traït els principis de progrés, centralitat i liberalitat que van inspirar la seua creació i expansió, retrocedint a posicions de dretes que ho han convertit en una marca blanca del PP".

Marí ha indicat que totes les decisions de caràcter orgànic del partit a la Comunitat competixen a Giner que és el que "està portant este assumpte". Per això, ha reiterat que qualsevol assumpte que estiga fóra de l'àmbit parlamentari ha de ser el també portaveu de Cs en l'Ajuntament de València el que deu contestar. "Jo solament sóc un mer portaveu del grup parlamentari", ha subratllat.

A més, ha insistit que el ja exdiputat provincial de la formació taronja va explicar els motius de la seua dimissió en la seua carta de renúncia perquè qualsevol altra consideració "han de preguntar-li a ell", ha insistit el portaveu de la formació en el parlament valencià.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento