Comunitat Valenciana

Cinema Jove obri convocatòria per a la recepció de llargmetratges i curtmetratges

  • El Festival Internacional de Cinema de València-Cinema Jove, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura, ha obert convocatòria per a la recepció de llargmetratges i curtmetratges de secció oficial que competiran per la Lluna de València en la seua XXXII edició que se celebrarà del 23 de juny a el 1 de juliol.

En un comunicat, l'organització ha recordat que el certamen té com a objectiu la promoció de jóvens cineastes, per la qual cosa s'ha limitat la franja d'edat dels participants a 40 anys. La inscripció estarà oberta fins al 22 de març.

Concretament, un dels requisits, a més del límit d'edat dels cineastes, és que els llargmetratges hauran de tindre la seua estrena absoluta nacional en el marc de Cinema Jove 2017, mentre que els curtmetratges no podran haver sigut projectats a la Comunitat Valenciana abans o durant el festival.

El premi al que opten les pel·lícules en la categoria de llargmetratges és a la Lluna de València a Millor Llargmetratge, dotat amb 40.000 euros, mentre que la dotació del premi Lluna de València a Millor Curtmetratge és de 8.000 euros.

L'Encontre Audiovisual de Jóvens també prendrà major protagonisme en esta 32a edició. Les bases per a inscriure's també estan ja disponibles en el lloc web de Cinema Jove (www.cinemajove.com).

Poden participar els grups de jóvens de fins el 24 anys d'edat, residents a Espanya i que pertanguen a centres educatius, EPA, associacions juvenils o tallers d'imatge. S'han establit tres categories: A) fins el 12 anys (estudiants d'Infantil i Primària); B) de 13 a 18 anys (estudiants de l'ESO i Batxillerat); C) de 16 a 24 anys (estudiants de cicles formatius d'Imatge, universitats, altres centres de formació i associacions juvenils).

Cinema Jove, té en compte l'impacte tecnològic en el sector audiovisual i la seua incorporació de nous formats i seguix incloent en la seua edició de 2017 una secció competitiva dedicada a la categoria de websèries. Poden participar totes les websèries nacionals i internacionals que tinguen almenys tres capítols editats en el moment de la inscripció que estarà oberta fins al 17 d'abril.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento