Comunitat Valenciana

Un ferit en l'incendi de Paterna i se suspenen les classes en els col·legis propers

  • Un jove de 27 anys ha resultat ferit amb cremades de segon grau, en un 6% del cos en l'incendi registrat este dimecres en l'empresa de productes químics Indukern, en el polígon de la Font del Gerro de Paterna (València), i que ha obligat a suspendre les classes en els col·legis propers, segons han informat fonts del CICU i de l'Ajuntament.
Incendi en una empresa química de Paterna
Incendi en una empresa química de Paterna
AYUNTAMIENTO DE PATERNA
Incendi en una empresa química de Paterna

El jove ferit, que en estos moments es desconeix si és un dels efectius de bombers que treballen en la zona o un treballador de l'empresa, ha sigut evacuat a l'Hospital La Fe de València per una unitat de SVB.

Com a conseqüència de l'incendi, que està provocant un gran núvol de fum negra, s'han suspès les classes en els col·legis pròxims a l'empresa Indukern i s'ha tallat al trànsit així mateix el túnel de la segona fase de Font del Gerro, segons ha informat l'Ajuntament

Així mateix, el centre de Coordinació d'Emergències demana a la població deixar lliures els accessos a l'incendi per a afavorir els treballs d'extinció i seguir els incendis de seguretat. S'aconsella a població confinar-se en les seues cases, tancar portes, finestres i sistemes de ventilació externs.

En estos moments, hi ha 40 efectius de bombers treballant en el lloc dels parcs de Paterna, Burjassot, Catarroja, i Torrent, que tracten d'evitar que afecte les empreses properes.

Per la seua banda, la Generalitat ha monitoritzat la xarxa d'estacions ambientals i s'ha comprovat que el vent afavorix la dispersió de partícules.

L'incendi es va originar, amb una explosió, a les 9.24 hores en esta empresa química, situada en el

carrer Ciutat de Barcelona, d'este polígon industrial. A més de bombers, han acudit efectius policials, i hi ha de manera preventiva una unitat del Samu i una unitat de SVB.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento