Comunitat Valenciana

Detingut a Torrevella un jove per la violació d'una menor a Noruega

  • La Policia Nacional ha detingut a Torrevella (Alacant) un ciutadà noruec al qual se li imputa un delicte de violació sobre una menor en el seu país d'origen. La detenció del presumpte autor dels fets, que s'ocultava en l'habitatge de la seua mare en la localitat alacantina, es va efectuar el passat dia 2 en execució d'una ordre europea de detenció i entrega.
El jove al costat d'un agent en el moment de la detenció
El jove al costat d'un agent en el moment de la detenció
CNP
El jove al costat d'un agent en el moment de la detenció

El detingut, de 27 anys, hauria agredit una xiqueta de 12 durant un any. S'enfronta a una pena de 15 anys de presó. Segons ha informat la Comissaria provincial, el detingut es va guanyar la confiança dels pares de la menor, que li van permetre que passara temps en companyia de la seua filla. Així, es va aprofitar per a passar temps tot sol amb la seua víctima i va arribar a abusar d'ella en repetides ocasions durant 2014 i 2015.

Els abusos es van produir tant al domicili de la menor com en el vehicle del presumpte agressor, on a més d'abusar sexualment d'ella va arribar a violar-la en diferents moments.

La Brigada de Policia Judicial d'Alacant va tindre coneixement que l'arrestat podria estar amagat a Torrevella, en el domicili de sa mare, per la qual cosa es va establir un dispositiu durant diversos dies en la localitat.

Els agents es van donar compte que es trobava a l'interior del domicili. Va ser aleshores quan es va envoltar la zona fins que es va aconseguir dur a terme el seu arrest el passat dia 2 de febrer, en una de les poques eixides que feia de la vivenda.

El detingut, de nacionalitat noruega, va ser posat a la disposició del jutjat de Central d'Instrucció en funcions de guàrdia de l'Audiència Nacional el matí del passat divendres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento