Un gos mata a mossegades una nena de dos anys a Sitges

L’animal, de raça akita inu, li va produir ferides mortals al cap i el coll. L’amo del  gos és el company sentimental de la mare
Gos de la raça akita inu.
Gos de la raça akita inu.
Foto
Gos de la raça akita inu.
Una nena de dos anys va morir la matinada d’ahir a l’Hospital Sant Joan de Déu a conseqüència de les greus ferides que li va produir el dia anterior un gos de raça akita inu, inclosa a la llista de les potencialment perilloses. Els fets van passar sobre les 18.30 hores de diumenge en una caseta de conreu situada en una vinya darrera de l’antic hotel Acapulco de Sitges.

Per causes que es desconeixen, el gos, propietat del company sentimental de la mare de la nena, la va mossegar al cap i al coll, causant-li ferides molt greus. Va ser ell qui la va traslladar a l’hospital. Ahir a la tarda la Guàrdia Civil encara no havia pogut interrogar el propietari del gos ni la mare, commocionats, perquè van presenciar l’atac. El gos portava microxip i tenia el carnet de vacunes al dia, però encara no se sap si disposa de la documentació obligatòria per a la tinença de gossos perillosos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento