Comunitat Valenciana

Detenen una treballadora d'un geriàtric per carregar fins el 21 despeses en la targeta d'una anciana

  • La Policia Nacional ha detingut una treballadora d'un geriàtric d'Alacant que presumptament va carregar despeses en la targeta bancària d'una de les residents del centre, de 79 anys, durant dos mesos. En total, es calcula que va efectuar 21 pagaments fraudulents i va fer front a microcrèdits que havia sol·licitat.
Un cotxe patrulla davant la Comissaria provincial
Un cotxe patrulla davant la Comissaria provincial
CNP
Un cotxe patrulla davant la Comissaria provincial

A la detinguda, una dona espanyola de 48 anys, se li imputa un delicte d'estafa per utilitzar una targeta bancària, segons ha informat la Comissaria provincial. La detenció es va realitzar dimarts passat. Segons la Policia, la detinguda presumptament va utilitzar de manera fraudulenta les dades de les targetes bancàries de la víctima sense la seua autorització i en perjuí d'esta.

Els agents van tindre coneixement dels fets a mitjan mes de gener, quan la víctima, una dona de 79 anys resident en un centre geriàtric de la ciutat d'Alacant, va denunciar una sèrie de càrrecs realitzats amb les dades de les seues targetes bancàries sense la seua autorització durant dos mesos.

Va ser aleshores quan es va fer càrrec de la investigació el grup de delinqüència econòmica de la Brigada de Policia Judicial d'Alacant. Els agents van seguir el rastre dels moviments bancaris, i efectivament, com denunciava la víctima, van comprovar que es van fer compres en diferents comerços amb diverses targetes de crèdit de les quals era titular l'anciana.

La treballadora del geriàtric va aprofitar la relació de confiança que tenia amb la víctima per a accedir a la seua habitació i apoderar-se de les dades de les targetes de crèdit, arribant a efectuar un total de 21 pagaments fraudulents. La detinguda va sol·licitar microcrèdits als quals feia front amb la targeta bancària de la seua víctima.

La Policia va poder comprovar en la seua investigació que el modus operandi que va utilitzar la detinguda consistia a sol·licitar microcrèdits en diferents entitats als quals feia front amb les targetes bancàries de la víctima. El dijous va passar a la disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento