Comunitat Valenciana

El TSJCV arxiva la demanda d'Intersindical per successió d'empreses de RTVV en declarar-se no competent

  • El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) s'ha declarat no competent per a resoldre sobre la demanda per successió d'empreses interposada pel sindicat STAS-Iv contra l'ens públic Radiotelevisió Valenciana, Televisió Autonòmica SA, RTVV-SAU, contra els liquidadors, contra la nova Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació i enfront de la Generalitat, per la qual cosa decreta l'arxivament de les actuacions.
Imatge de la redacció de Canal 9 buida després del tancament de RTVV
Imatge de la redacció de Canal 9 buida després del tancament de RTVV
EUROPA PRESS
Imatge de la redacció de Canal 9 buida després del tancament de RTVV

En un acte -datat l'1 de febrer i contra el qual cal interposar recurs- la sala social del TSJCV establix que la possible successió d'empreses entre RTVV i la nova Corporació és un tema "que no entra dins de les qüestions litigioses que s'enquadren en les competències" d'este tribunal.

Independentment d'este aspecte, la sala advertix en la seua resolució, a la qual ha tingut accés Europa Press, que la pretensió del sindicat "implicaria necessàriament que s'identificaren els treballadors potencialment afectats" per la hipotètica successió d'empreses.

Afig que el sol·licitat en la demanda d'Intersindical "sembla ser estrany a un verdader i real conflicte, doncs en ser públic i notori que al dia de hui no s'han posat en funcionament els mitjans de comunicació previstos en la Llei 6/2016, la qual cosa s'està interessant no és més que una sort de dictamen sobre una eventual successió d'empreses entre la nova corporació creada i l'extinta RTVV".

"I és doctrina consolidada que els tribunals han de decidir els conflictes reals, però no anticipar una decisió respecte als quals es puguen produir en un futur més o menys immediat", raona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento