Comunitat Valenciana

Pablo Iglesias inclou tres valencians en la seua llista i Errejón incorpora set

  • Les candidatures liderades per Pablo Iglesias i Íñigo Errejón per a la nova direcció de Podem que eixirà del congrés de Vistalegre II inclouen deu valencians, tres en la llista d'Iglesias i set en la d'Errejón.
Íñigo Errejón i Pablo Iglesias
Íñigo Errejón i Pablo Iglesias
EUROPA PRESS
Íñigo Errejón i Pablo Iglesias

En concret, en la candidatura 'Podem para totes', encapçalada per l'actual secretari general de Podem, Pablo Iglesias, figuren els noms de la senadora designada per les Corts Pilar Lima, així com els diputats per Alacant Rita Bosaho i Txema Guijarro.

En la llista de 'Recuperar la il·lusió', liderada pel secretari polític de Podem, Íñigo Errejón, figuren les diputades en el Congrés per València Àngela Ballester i Rosana Pastor, així com els diputats en les Corts Valencianes Fabiola Meco, Llum Quiñorero i Marc Pallarés. Completen la presència valenciana la candidata al Congrés Emilia Sánchez-Pantoja i a la secretària general a Castalla, Noelia Olivares.

D'altra banda, en la llista de 'Podem en Moviment', que aglutina el corrent anticapitalista, figura el diputat de Podem en les Corts Daniel Geffner.

El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Montiel, ha assenyalat sobre la presència de valencians en les llistes que no ha estat "en la cuina" de les mateixes però celebra que hi haja "un bon grapat de valencians".

Al seu juí, "hi ha molta banqueta" en Podem, que camina cap a un partit "molt més coral, cooperatiu, amb molta més gent participant en la direcció i menys concentració d'hiperlideratges". Esta concentració, ha remarcat, "va servir durant un temps, però no és el que està demandant la societat ara".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento