Comunitat Valenciana

El Comitè d'Empresa d'EMT València critica que 12 conductors no han pogut iniciar la seua jornada a falta d'autobusos

  • El Comitè d'Empresa de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha criticat este dilluns que 12 conductors de diferents línies de l'empresa no han pogut iniciar la seua jornada a primera hora d'este dia a falta d'autobusos en les cotxeres de Sant Isidre.
Autobús de la EMT de Valencia
Autobús de la EMT de Valencia
EMT VALENCIA
Autobús de la EMT de Valencia

Així ho ha indicat a Europa Press el president del Comitè d'Empresa de l'EMT, Iván Alcalá, que ha lamentat que esta situació s'hi haja repetit este dilluns com ha succeït altres vegades. En este sentit, ha assenyalat que "s'ha convertit en una tònica habitual que es queden cinc o sis cotxes en cotxeres".

El representant dels treballadors ha apuntat que "tot es deu al mateix, deficiències del dia a dia" com a conseqüència de tindre "una flota de vehicles d'edat avançada i falta de mitjans per a arreglar-los".

Alcalá ha comentat que al llarg del dia van eixint al carrer els cotxes que en les primeres hores es queden en cotxeres per este tipus d'incidències, però ha destacat que tot i això i que puga començar a normalitzar-se la situació durant el matí, no se solucionen els retards i increments en les freqüències de passada que se'n van acumulant per la carència d'autobusos.

El president del Comitè d'Empresa ha explicat que "el gruixut al començament del servici" es registra "entre les 7.00 i les 8.00 hores de cada dia", quan "ix al carrer el 90% dels servicis". Per esta raó, ha censurat que es donen circumstàncies que facen que a estes hores falten 12 cotxes circulant.

Iván Alcalá ha advertit que la situació pot complicar-se si als autobusos que es queden en cotxeres perquè no poden eixir se sumen les avaries o altres imprevistos que poden registrar-se al llarg de la jornada.

Amb tot, ha demanat als responsables de l'EMT, que presidix el regidor de Mobilitat Sostenible de València, Giuseppe Grezzi, mesures "per a solucionar totes les incidències" i procurar que "no falten cotxes", de manera que "tot el servici funcione al cent per cent" i "no es vegen perjudicats els usuaris".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento