Comunitat Valenciana

Mor un ciclista a Castelló en ser atropellat per un turisme, el conductor del qual es va donar a la fuga

  • Un ciclista va morir este diumenge després de ser atropellat per un turisme a Castelló, el conductor del qual se'n va anar del lloc sense auxiliar-lo, tot i que després va ser localitzat i detingut, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

El succés es va produir cap a les 20.30 d'este diumenge, al camí Serrallo que discorre paral·lel al Polígon Industrial del mateix nom, quan, per causes que està investigant l'equip d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló, un turisme que circulava per este camí va topar frontalment contra un ciclista que en aquell moment circulava també per l'esmentada zona però en sentit contrari a l'estipulat.

Com a conseqüència del fort impacte el ciclista, de 49 anys i de nacionalitat romanesa, va morir a l'acte. El telèfon d'Emergències 112 va tindre coneixement després del sinistre i va mobilitzar immediatament diverses patrulles de la Policia Local de Castelló i Almassora, ja que l'accident s'havia produït gairebé al límit entre els dos termes municipals.

En arribar els efectius d'emergències al lloc del sinistre, els facultatius metges van intentar reanimar el ciclista però, a causa de les lesions que presentava, no van poder salvar-li la vida i van certificar la seua mort.

VEHICLE ESTACIONAT

D'altra banda, els agents van observar que l'altre vehicle implicat no es trobava al lloc del sinistre. Després d'una intensa recerca, els policies van descobrir que l'esmentat turisme es trobava estacionat en un entrador privat del camí, abandonat i sense conductor.

Després de fer diverses investigacions, els agents de la Policia Local de Castelló van poder descobrir que el conductor del Peugeot 206, després de l'accident, se n'havia anat del lloc presumptament sense auxiliar al ciclista i, després de deixar el turisme aparcat als voltants de l'accident, se n'havia anat a peu fins al seu domicili.

Va ser en el seu habitatge on els agents el van localitzar i, després de sotmetre'l a la prova d'alcohol i drogues, que va donar negatiu en totes dues, van procedir a la detenció d'un jove de 18 anys i nacionalitat armènia per un presumpte delicte d'homicidi imprudent, omissió del deure d'auxili i conduir mancant de permís de conduir.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento