Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil desarticula una xarxa criminal que introduïa droga pel port de València

  • En l'operació s'han detingut a set persones, entre les quals es troba un guàrdia civil que prestava servici al port.
  • S'han confiscat 200 quilos de cocaïna que haurien assolit al mercat un valor de 15 milions d'euros.
  • La investigació continua oberta i no es descarten noves intervencions.
Contenedores en el puerto de Valencia
Contenedores en el puerto de Valencia
EUROPA PRESS
Contenedores en el puerto de Valencia

Un agent de la Guàrdia Civil ha sigut detingut en una operació que ha permés la desarticulació d'una organització criminal que introduïa droga pel Port de València i la confiscació de 200 quilos de cocaïna ocults en un contenidor, segons ha informat en un comunicat l'Institut Armat.

El Servici d'Assumptes Interns de la Guàrdia Civil ha sigut l'encarregat de portar esta operació contra una organització criminal que traficava amb substàncies estupefaents pel port de València.

Esta operació s'ha executat en el marc de diligències prèvies del Jutjat d'Instrucció número 5 de València, declarades secretes. Com a resultat de la investigació s'ha procedit a la confiscació a l'interior d'un contenidor de 200 quilos de cocaïna que haurien assolit al mercat un valor de 15 milions d'euros.

A més, producte de diversos escorcolls efectuats, s'ha intervingut diversa documentació, material informàtic i efectes per al tractament i adulteració de la droga.

En l'operació s'han detingut a set persones -cinc homes i dues dones- a València. Entre ells es troba un guàrdia civil que prestava servici al port. En la investigació, que continua oberta i no es descarten noves intervencions, han col·laborat la Direcció Adjunta de Vigilància Duanera (DAVA) i les agències nord-americanes DEA (Drug Enforcement Administration) i HSI (Department of Homeland Security-Ice).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento