SALIR HOY (BARCELONA)

Música

Del món: El Majid Bekkas Quartet és la formació convidada d’avui al Festival de Músiques del Món del l’Auditori. La banda és experta en música d’arrel tradicional gnaoua fussionada amb elements més contemporanis.

* L’Auditori. Lepant, 150. A partir de les 20.30 hores. Preu de les entrades:15 euros. Més informació a la pàgina web de l’Auditori:  www.auditori.org.

Conferencia: El GPSÔ El cicle de xerrades Temes de ciència del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa fa possible aquesta tarda una trobada sota el títol de GPS, una localització a l’instant. Imparteix la conferència Jorge Fleta, de l’Institut Geològic de Catalunya.

* mNACTEC. Rambla d’Egara, 270. A partir de les 19.00 hores. Telèfon d’informació del museu: 93 736 89 66.  http://cultura.gencat.net/mnactec.

Festival

Avançament d’ArtFutura: La pàgina web d’aquest festival pioner en art i tecnologia, ArtFutura, avança els objectius de la seva 18ena edició (que comença dijous) a la Xarxa.

*www.artfutura.org.

Teatre

‘El senyor Perramón’: L’any 1959 Josep Maria de Sagarra va escriure El senyor Perramón, una adaptació lliure de L’avare de Molière.

* Teatre Romea (Hospital, 51). Avui a partir de les 21.00 hores. De 17 a 27 euros.

Exposició

World Press Photo: Mostra de les fotografies guanyadores del concurs World Press Photo. Un jurat tria les guardonades d’entre les que envien fotoperiodistes, agències, diaris i fotògrafs.

* CCCB (Montalegre, 5). De les 11.00 a les 20.00 hores. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento