Restablit el trànsit ferroviari en les línies Xàtiva-Alcoi i Xinxilla-Caudete

  • Renfe ha reprès des de les 13.00 hores d'este divendres el tràfic de trens en la línia Xàtiva-Alcoi, que estava suspès a causa de a les condicions meteorològiques adverses que han provocat l'acumulació de neu i la caiguda d'arbres en diversos punts de l'estès ferri. Alhora, des de les 15.00 hores també s'ha restablit la circulació en el trajecte Xinxilla-Caudete, de la línia convencional que connecta Albacete amb Alacant.

Pel que fa a la línia Xàtiva-Alcoi, la circulació estava suspesa des de les 12.45 hores d'ahir i s'han vist afectats els viatgers dels huit trens de Mitja Distància que circulen entre les dues ciutats, segons ha informat Adif en un comunicat.

A més, este divendres des de les 15.05 hores s'ha reprès la circulació en el trajecte Xinxilla-Caudete, que es trobava suspesa des de les 22.45 hores d'ahir per acumulació de neu i caiguda de cables elèctrics aliens a l'explotació ferroviària. S'han vist afectats trens de Mitjana i Llarga Distància.

Ara mateix es manté suspès el trànsit ferroviari en el trajecte Bunyol-Conca i Caudiel-Terol de les línies ferroviàries convencionals.

En les línies d'Alta Velocitat es registren incidències a falta de subministrament elèctric i acumulació de neu en la línia que connecta Alacant amb Albacete i Madrid. Una de les dues vies està expedita per a trens amb tracció dièsel i l'altra registra acumulació de neu als voltants de Bonet (Albacete).

Renfe ha establit un Pla Alternatiu de Transport per a facilitar la connexió Alacant-Madrid, bé mitjançant trens híbrids de tracció dièsel entre Albacete-Alacant o bé mitjançant transbord dels viatgers des d'Albacete fins a València, per a continuar fins a Alacant per carretera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento