Comunitat Valenciana

Les noves narratives a la xarxa, la publicitat viral o els trols centraran el congrés Comunica2

  • La VII edició del Congrés Internacional sobre xarxes socials Comunica2, que se celebra en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) els dies 16 i 17 de febrer, se centra enguany en les noves narratives a la xarxa, la publicitat viral i els trols, entre d'altres aspectes.
Cartel de Comunica2
Cartel de Comunica2
UPV GANDIA
Cartel de Comunica2

El congrés, que es realitza en col·laboració amb la Fundéu-BBVA,

combina les tendències en la comunicació en línia amb formació a través de ponències i tallers i una part científica amb comunicacions d'experts en la matèria.

El congrés començarà amb una xerrada sobre les noves narratives en què participaran César Peña, del LAB de RTVE, Miquel del Pozo (Arquitecte que (M)ira l'(A)rt en Twitter #MA140) i l'experta en noves narratives Pilar Delgado, social mitjana mànager de la casa Batlló.

A més en esta edició repetix la "monja tuitera" Xiskya Valladares, al costat de religiós marianista Daniel Pajuelo, per a parlar dels trols a la xarxa; també torna Xosé Castro que tractarà sobre el fenomen GIF i la viralitat dels microcontinguts.

Luis Alfonso Gámez (@orbitlaika_tve) conversarà sobre la ciència i la superxeria en temps d'internet; es debatrà sobre els despullats i la censura d'algunes plataformes i també de la relació de la xarxa i la menjada.

Com en edicions anteriors, la Fundéu-BBVA col·labora al Congrés amb una xerrada per a millorar el nostre llenguatge a la xarxa "Comunicant que és gerundi". Completen el programa altres ponències i xerrades sobre la publicitat viral, Instagram (Javi Corral), tendències en nous emprenedories digitals (Janine Warner), el màrqueting de continguts per a nínxol (Albert Valero) o la comunicació en xarxes dels40 amb Cristina Boscá.

FORMACIÓ I PRÀCTICA

Les xerrades i les ponències del Comunica2 obrin la vesprada del dijous 16 de febrer als tallers formatius per a aprendre i practicar sobre Instagram, Snapchat, realitat virtual, com escriure una biografia per a la xarxa, eines col·laboratives en Google, i la docència a través de jocs en línia.

També hi haurà un espai per a la formació en el qual col·laboraran més de 40 alumnes i ex alumnes del Campus de Gandia, dirigits per Marga Cabrera i Rebeca Díez, i coordinats per Alberto Sancho, que posen en pràctica allò après a l'aula durant els estudis universitaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento