Comunitat Valenciana

Diferents avaries en línies d'Iberdrola deixen sense llum a 32.000 punts de subministrament a Utiel-Requena

  • Diferents avaries de línia a la zona de Contreras, en especial en una línia de 132 KV, han deixat sense llum a 32.000 punts de subministrament -tot el que porte comptador- a la comarca valenciana d'Utiel-Requena, segons han informat a Europa Press fonts d'Iberdrola.

En estar totes les vies d'accés tallades, fonts de la companyia han apuntat que és impossible arribar amb vehicles als punts on s'haver de fer les operacions de reparació. Iberdrola té dos helicòpters per a poder comprovar des de l'aire la situació, tot i que un d'ells no ha pogut prendre el vol pel mal temps.

Amb la informació que proporcioni l'altre, es determinarà que punts exactes se situen les avaries i es farà un pla de treball. Tot i això, la solució dependrà del moment en què es puga accedir amb vehicles a la zona.

La companyia elèctrica disposa de 300 treballadors a la zona i ha demanat reforços a altres per a organitzar els torns, a més de 150 treballadors de contractes. A més té 23 grups electrògens disponibles i s'han sol·licitat 20 més per si de cas calgués.

En el cas de l'hospital de Requena, han indicat les mateixes fonts que ja ha arribat el grup electrogen que havia estat sol·licitat. El centre ha hagut de suspendre operacions programades i consultes externes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento