Comunitat Valenciana

Alacant suspèn les classes en tres centres per acumulació d'aigua

  • La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alacant ha decidit suspendre este divendres les classes en el CEIP de la Canyada del Fenollar i en els Col·legis d'Educació Especial Santo Angel i Gloria Fuertes, a causa de la pluja caiguda en les últimes hores, mentre que a la resta dels centres està previst que la jornada escolar puga desenvolupar-se amb normalitat.

Segons un comunicat d'este divendres, el departament que dirigix María José Espuch ha realitzat "un seguiment detallat" estos dies per a avaluar l'accés i estat dels centres educatius de la ciutat amb motiu del temporal de fred i pluja que registra Alacant, sense que s'hagen produït incidències rellevants que hagen impedit el normal desenvolupament de la jornada escolar.

Espuch ha mantingut un contacte "permanent" per a atendre amb caràcter "immediat" els possibles problemes per l'acumulació d'aigua en les vies d'accés i en els recintes escolars que pogueren produir-se, i abans del començament de la jornada escolar de hui mateix s'ha ordenat la suspensió de les classes en estos tres centres a causa de l'acumulació d'aigua.

Alhora, l'Ajuntament d'Alcoi ha confirmat que s'han suspès les classes tenint en compte que la neu caiguda es va convertir en gel este dijous a la vesprada per les baixes temperatures.

A més, a Torrevella s'han suspès les classes al col·legi Alba perquè l'entrada d'aigua en les aules provoca que el sistema elèctric salti i no es pot garantir "un desenvolupament correcte de les classes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento