Comunitat Valenciana

Més de 1.300 vehicles es troben atrapats a les carreteres valencianes per l'onada de fred

  • Més de 1.300 vehicles es troben atrapats a les carreteres valencianes com a conseqüència del fort temporal i la important nevada que ha caigut en alguns punts de la Comunitat Valenciana, segons ha informat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.
1.200 Vehículos Están Atrapados En Las Carreteras Valencianas
1.200 Vehículos Están Atrapados En Las Carreteras Valencianas
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
1.200 Vehículos Están Atrapados En Las Carreteras Valencianas

Concretament, hi ha afectats uns 780 vehicles en les vies valencianes: uns 50 en la CV-80 i 730 turismes en l'A-31. També, es troben atrapats 453 vehicles en les àrees de serveis: 425 en l'A-7 i 28 en l'A-31.

D'altra banda, el delegat ha informat que s'ha ampliat el tall de la via A-31, tallada entre Almansa (Albacete) i Elda-Petrer (Alacant) des d'este matí, fins a la població alacantina de Novelda.

D'igual manera, estan tallades l'A-7, entre Albaida (València) i Sant Vicent del Raspeig (Alacant) i la CV-80, entre Sax i Castalla, i la CV-81, des de Villena fins a Ontinyent.

Moragues ha demanat que "s'extremen les precaucions" en la N-330 entre Almansa (Albacete) i Requena (València) perquè "preocupa" la nevada que afecta ara mateix esta zona.

LÍNIES FERROVIÀRIES

D'altra banda, s'ha tallat la línia ferroviària entre Alcoi (Alacant) i Xàtiva (València, el que ha obligat a suspendre els 4 trens que diàriament fan este recorregut. El tall d'esta línia de Rodalies C2 de València s'ha produït a les 13.30 hores d'este dijous, segons Adif.

També estan tancats els ports de Sagunt, Gandia i València, segons ha informat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento