Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València concedix la llicència d'obres per al col·legi públic 103

  • L'Ajuntament de València ha concedit la llicència d'obres per al col·legi públic 103 després d'haver rebut el permís de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), última documentació que faltava per a poder firmar el permís.
Colegio 103 de Valencia, uno de los coles que estará controlado por las lluvias
Colegio 103 de Valencia, uno de los coles que estará controlado por las lluvias
AMPA 103
Colegio 103 de Valencia, uno de los coles que estará controlado por las lluvias

Així, ho ha confirmat este dijous l'alcalde, Joan Ribó, que ha explicat que este dimecres es va poder firmar la llicència després que haver rebut l'informe d'Adif, que ha lamentat "profundament el retard" amb el qual els ha arribat este document.

Sobre esta qüestió, ha explicat que els serveis municipals no poden donar una llicència si no tenen tots els elements que s'exigixen per a poder aprovar-la.

En este cas, en estar el col·legi planificat a l'eixida del tren del túnel de Serradora feia falta els permisos imprescindibles d'Adif". D'esta manera, en el moment en el qual s'han comptat "amb tots els permisos automàticament s'ha concedit la llicència".

Ribó ha confiat que, després de tindre la llicència municipal, el col·legi es construïsca "molt ràpidament" perquè este centre "deixe de ser esta terrible imatge en la qual es veu a primera fila els xiquets en barracons i darrere els grans edificis de la Ciutat de les arts i les Ciències, que és molt contradictori en una mateixa imatge".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento