Comunitat Valenciana

Els alumnes afectats per la suspensió de les classes s'acosten als 80.000

  • En un primer llistat, la xifra d'afectats sobrepassava els 63.500, tot i que a última hora del matí d'este dijous l'administració ha actualitzat les dades.
  • La situació afecta sobretot les comarques de les Marines Alta i Baixa i Vinalopó Mitjà, el Comtat, Horta Baixa i Alcoià, a la província d'Alacant.
  • A València, es tracta de les comarques de la Costera i la Vall d'Albaida, així com la Foia de Castalla i en la Vall d'Aiora.
Imagen de la CV-655 entre Fontanars yi Pou Clar requiere circular con precaución
Imagen de la CV-655 entre Fontanars yi Pou Clar requiere circular con precaución
DIPUTACIÓN VALENCIA
Imagen de la CV-655 entre Fontanars yi Pou Clar requiere circular con precaución

Al voltant de 80.000 alumnes de la Comunitat Valenciana, de les províncies d'Alacant i València, estan afectats per la suspensió de classes com a conseqüència de l'onada de fred que està deixant una important nevada en algunes comarques com les Marines o la Vall d'Albaida.

En total, són més de 77.969 estudiants de 67 localitats -sense comptar els centres de primer cicle d'infantil de primer cicle, el nombre d'alumnes del qual no consta després de ser municipals-, segons les dades facilitades per la Conselleria d'Educació.

En un primer llistat, la xifra d'afectats sobrepassava els 63.500, tot i que a última hora del matí d'este dijous l'administració ha actualitzat les dades per a afegir nous municipis. En algun cas, tampoc aniran a classe divendres.

La situació afecta sobretot les comarques de les Marines Alta i Baixa i Vinalopó Mitjà, el Comtat, Horta Baixa i Alcoià, a la província d'Alacant i la Costera i la Vall d'Albaida a València, segons les mateixes fonts. També en la Foia de Castalla i en la Vall d'Aiora.

La major xifra d'alumnes afectats correspon al municipi d'Alcoi -9.500-; seguit d'Ontinyent (8.084); Dénia (7.013); Villena ((5.547); (Xàbia) (3.410) o Ibi (3.698). En les dades s'inclou la xifra d'alumnes de primària i Instituts d'Educació Secundària (ESO), però no d'infantil. A ells s'han sumat Asp (3.016) o Elda (8.959) i alguns d'Elx.

Dels 67 municipis, 10 són de la província de València, de les comarques de la Vall d'Albaida i Vall de Aiora, i la resta són d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento