Comunitat Valenciana

Mor una persona en incendiar-se el seu cotxe després de xocar contra un vehicle a Tavernes

  • Una persona va morir en la cotxe d'este dilluns després d'incendiar-se el vehicle en el qual viatjava després de xocar de manera frontal contra un altre turisme en Tavernes de la Valldigna (València), els ocupants del qual han resultat ferits amb policontusions, segons han informat fonts del CICU i del Consorci Provincial d Bombers.

L'accident es va produir cap a les 20.50 hores d'este dilluns quan els dos turismes van xocar, per causes que s'estan investigant, al quilòmetre 234 la N-332, de Tavernes de la Valldigna.

Fins al lloc del sinistre es va mobilitzar una unitat del servei d'ajuda mèdica urgent (Samu) i una unitat de suport vital bàsic (SVB), però no van poder fer res per una persona que va morir en incendiar-se el vehicle en el qual viatjava.

Alhora, van resultar ferides dues persones més, un home de 68 anys i una dona de 67 anys, tots dos van ser traslladats a l'hospital de la Ribera per policontusions.

L'impacte també va provocar l'incendi d'una zona de palmeres pròximes. Efectius de bombers de Gandia, acompanyats per un oficial, s'hi van desplaçar fins a la zona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento