Comunitat Valenciana

Alcaldes del PP de la Ribera crearan un comitè de seguiment per a defensar els drets de treballadors de l'Hospital

  • El Partit Popular de la província de València reunirà els pròxims dies als alcaldes i portaveus de la Ribera Alta i Ribera Baixa per a crear un Comitè de Seguiment de la reversió del model de gestió de l'Hospital d'Alzira que dóna cobertura a més de 40 municipis amb l'objectiu de "defensar els drets dels treballadors, la qualitat assistencial i denunciar les ingerències polítiques que pogueren donar-se en el procés de canvi de gestió", segons ha informat el PP en un comunicat.
Imagen de archivo del Hospital de la Ribera
Imagen de archivo del Hospital de la Ribera
HOSPITAL DE LA RIBERA
Imagen de archivo del Hospital de la Ribera

Així, els responsables municipals firmaran una Declaració de Suport a les 1.200 famílies que "es veuran afectades per la situació generada pel Consell" a l'Hospital i es posaran a la seua disposició per a servir d'"altaveu davant de possibles situacions irregulars com les conegudes fa poc en premsa i protagonitzades pel comissionat de l'Hospital d 'Alzira".

Alhora, el president provincial del PP de València, Vicente Betoret, ha explicat que "com cada cas importa" es presentaran mocions en tots els ajuntaments afectats perquè els diferents governs locals "s'impliquen directament en la defensa del futur laboral dels treballadors de l'Hospital d'Alzira".

Així els responsables s'encarregaran de supervisar "cada cas" perquè el canvi de gestió genere "seguretat laboral" a tots els treballadors afectats i es convertiran en "plataformes de defensa de la sanitat, la feina i l'estabilitat de les famílies afectades".

Per això, crearan enllaços en tots els municipis perquè aquells treballadors que vullguen posar de manifest situacions irregulars o incompliments per part de l'administració puguen denunciar-ho amb totes les garanties.

Així, quan es realitze la reversió del model de gestió "podrem analitzar si s'ha posat en risc el futur laboral d'algun empleat, la cobertura sanitària de l'Hospital, la promoció i millora de les condicions dels treballadors de la Sanitat pública i la prestació d'un servei públic bàsic per als ciutadans".

Des del PP "treballarem per a assegurar tant l'estabilitat laboral com la qualitat assistencial i una cartera de serveis de màxims que permeta una atenció sanitària de primer nivell", ha manifestat Betoret, qui ha afegit que els veïns de la Ribera "no es mereixen que es mercantilitze la seua cobertura sanitària per a col·locar a amics i coneguts".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento