Comunitat Valenciana

Mor una anciana en un incendi en el seu habitatge a Benifaió en calar-se foc una manta

  • Una octogenària ha mort en un incendi en el seu habitatge situat al carrer Esparter de la població de Benifaió (València). Les primeres hipòtesis apunten que el foc ha pogut haver-se originat en calar-se per un aparell de calefacció les mantes amb les quals es cobria la víctima, que estava reclinada en una butaca del saló, segons ha pogut saber Europa Press.

Alhora, com a conseqüència del sinistre han sigut atesos dos hòmens -de 74 i 32 anys- per inhalació de fum que han sigut traslladats a l'Hospital de la Ribera, ha detallat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Els fets s'han produït cap a les 05.40 hores d'esta matinada, quan s'ha rebut un avís en què s'alertava d'un incendi en un habitatge del carrer Esparter del municipi de Benifaió. Fins al lloc, s'hi ha desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB), l'equip sanitari del qual ha assistit els dos ferits, mentre que sol ha pogut confirmar la mort de la dona.

Segons han assenyalat des del Consorci de Bombers, en un primer moment, agents de la Policia Local han començat a intentar apagar el foc amb extintors i, immediatament, han arribat els Bombers, que han extingit les flames.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento