Oltra creu que "el millor i més prudent és callar" fins que hi haja una sentència sobre l'ERO de RTVV

Oltra creu que "el millor i més prudent és callar" fins que hi haja una sentència sobre l'ERO de RTVV

  • La vicepresidenta de la Generalitat valenciana, Mónica Oltra, ha considerat este dijous que "el millor i més prudent és callar" fins que hi haja una sentència sobre l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) extintiu de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), el juí pel qual s'ha celebrat este dimecres en la Sala social de l'Audiència Nacional arran de la demanda que va presentar en el seu moment el sindicat CGT.

Preguntada per què espera del juí, Oltra ha indicat que "s'espera una sentència, bàsicament", per la qual cosa "el millor i més prudent" fins que l'hi haja és "callar", ha destacat després de participar en una roda de premsa a València en la qual ha anunciat la nova creació de residències i Centres de Dia a la província.

"Quan hi haja -sentència- es valorarà i s'actuarà en conseqüència", ha precisat Oltra. En el juí sobre l'ERO de RTVV, la Generalitat defensa la constitucionalitat de la llei autonòmica que en 2013 va permetre el tancament de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) al·legant que la prestació d'este servei públic és únicament competència del Govern regional.

Esta ha sigut la resposta dirigida als representants dels sindicats, que han titllat d'inconstitucional esta norma i han sol·licitat la nul·litat de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) fet a l'ens.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2931814/0/oltra-creu-que-millor-mes-prudent-es-callar-fins-que-hi-haja-sent-ncia-sobre-lero-rtvv/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios