Comunitat Valenciana

El jutjat obri juí a Benavent, sorprés quan circulava a 191 km/h en un tram de 100

  • El ministeri fiscal ha formulat escrit d'acusació contra l'exgerent d'Imelsa, a qui li reclama una multa de 4.860 euros per estos fets.
  • Alhora, la fiscalia sol·licita que se li prive del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors durant dos anys.
  • Benavent va ser captat per un radar fix quan circulava pel punt quilomètric 478,1 de l'AP7 amb un vehicle, marca Volkswagen Golf, a 191 km/h.

El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Sagunt (València) ha dictat una interlocutòria d'obertura de juí oral a l'exgerent de l'empresa pública Imelsa Marcos Benavent, que va ser sorprés quan circulava a 191 quilòmetres per hora en un tram limitat a 100.

En la resolució, dictada el mes de desembre passat, s'acorda que Benavent continue en la situació de llibertat en la qual es troba i s'assenyala com a òrgan competent per a fer la vista un jutjat del Penal de València, d'acord amb la sentència a què ha pogut accedir Europa Press.

La decisió es produeix després que el ministeri fiscal hi haja formulat escrit d'acusació contra l'exgerent d'Imelsa, a qui li reclama una multa de 4.860 euros per estos fets. Benavent, qui es va arribar a autodenominar 'ionki dels diners', va ser processat el mes d'agost passat per este assumpte, després que el gener del 2014 circulara amb un vehicle al doble d'allò permès.

El jutge encarregat del procediment, el titular d'Instrucció número 1 de Sagunt, va donar trasllat a les parts per a pronunciar-se, i el ministeri públic va reclamar l'obertura de juí i una multa de 4.860 euros per a Benavent per un delicte contra la seguretat viària. Alhora sol·licita que se li prive del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors durant dos anys.

Els fets es remunten al 26 de gener de 2014 quan, cap a les 18.16 hores, Benavent circulava pel punt quilomètric 478,1 de l'AP7 amb un vehicle, marca Volkswagen Golf, a 191 km/h, quan la velocitat estava limitada a 100. B

L'exgerent d'Imelsa està investigat en diverses peces del conegut com a cas Imelsa, en relació amb un suposat trepijoc de contractes a canvi de comissions il·legals en diverses administracions públiques de la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento