Comunitat Valenciana

València Turisme porta a Fitur un vídeo promocional que mostra "la manera de viure dels valencians"

  • Busca mostrar el territori a través de la seua gent amb l'objectiu de mostrar que València és "més" que la paella, l'orxata, les Falles i els Moros i Cristians.
  • La intenció és que el turista "es quede temps en la nostra companyia perquè ens coneguen i visquen certs costums", diu la vicepresidenta de Turisme València.
  • L'objectiu, segons la vicepresidenta de la Diputació, és que València siga coneguda perquè "quan véns ací te'n vas amb un amic a la butxaca".
Presentación del vídeo promocional de Turisme València La vida espera
Presentación del vídeo promocional de Turisme València La vida espera
EUROPA PRESS
Presentación del vídeo promocional de Turisme València La vida espera

El Patronat Provincial de Turisme de València - València Turisme marxarà a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur), que arranca el pròxim 18 de gener, amb un vídeo promocional en la maleta que invita a conèixer "la manera de viure dels valencians" i a recórrer el seu patrimoni material i immaterial "com la seua gent i de la mà de la seua gent".

Amb el títol 'La vida espera', la cinta llança un missatge clar: "la vida està per a viure-la i els valencians sabem viure-la molt bé", i aposta per un "turisme de les persones" que busca mostrar el territori a través de la seua gent amb l'objectiu de mostrar que València és "més" que la paella, l'orxata, les Falles, els Moros i Cristians o que els seus "envejables" sol, platges i muntanyes. Existeixen molts "racons meravellosos" i la seua gent és el que fa possible conèixer-los.

Així ho han destacat la vicepresidenta de València Turisme, Pilar Moncho, i la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, durant la presentació del vídeo promocional al Muvim, fet per la productora Tenda de Campanya. L'acte, que ha comptat amb l'actuació musical de Borja Penalba i Mieria Vives, ha sigut conduït per l'actriu Marta Chiner, una de les protagonistes del curt, l'elenc del qual completen Silvia Rico, Iolanda Muñoz, Pato Cárdenas i Simon Campbell.

La cinta conta la història d'un turista anglès que arriba a València gràcies a un viatge sorpresa que li ha regalat la seua filla amb la intenció d'allunyar-lo de l'estrès laboral. A poc a poc s'endinsa en la vida de València i en els seus costums, recorre diferents paratges de la província i estreny llaços amb la seua gent.

La idea és "portar a Fitur la manera de viure dels valencians, com vivim la festa, què l'envolta, el nostre menjar i la nostra manera de viure", ha subratllat vicepresidenta de Turisme València, Pilar Moncho. La seua intenció és que el turista "es quede temps en la nostra companyia perquè ens coneguen i visquen certs costums que no es donen en cap altra part del món i coneguen més el nostre territori, no sol la capital".

Per a Moncho, les expectatives amb vista a Fitur són "bones", gràcies a la col·laboració de l'Agència Valenciana de Turisme i dels ajuntaments.

En la mateixa línia, la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha assegurat que estan "molt satisfets" per la tasca que està fent l'àrea de Turisme. Segons la seua opinió, "el turisme valencià havia de canviar" com ha fet ara cap a una aposta "diferent".

"El nostre patrimoni és fantàstic però volem que València es conega per alguna cosa més que la paella, les Falles, els moros i cristians, platja, el seu sol.. És cert que tot això acompanya però no seria possible si quan arribares a València no tingueres gent que et diguera bon dia, que s'asseguera amb tu a la taula a menjar eixa paella o t'acompanyara a gaudir les Falles des de dins", ha argumentat.

Amigó ha assenyalat així que el seu objectiu és que València siga coneguda perquè "quan véns ací te'n vas amb un amic a la butxaca".

D'esta manera, marxen a Fitur amb "moltíssimes expectatives" posades en una oferta "diferent" a la de la resta de comunitats autònomes centrada en les "meravelles" que pot oferir el turisme dels pobles front al qual ofereixen grans operadores i empreses.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento