Comunitat Valenciana

Jutgen un professor acusat de corrupció de menors amb els quals mantenia relacions sexuals sadomasoquistes

  • El tribunal de la secció primera de l'Audiència Provincial d'Alacant ha jutjat este dimarts un professor d'idiomes acusat de diversos delictes de corrupció de menors comesos contra set adolescents, amb els quals mantenia relacions sadomasoquistes que gravava en vídeo.

L'acusat ha declarat durant la vista que "a cada moment" quan va mantindre les relacions els xics eren majors d'edat i ha assegurat que no els pagava per sexe sinó que els donava diners pel desplaçament fins a la seua casa.

El fiscal sol·licita més de 17 anys de presó per a l'acusat amb penes d'entre un i quatre anys de presó per cadascun dels sis delictes de corrupció de menors per elaboració de material pornogràfic i un delicte d'inducció, promoció, afavoriment o facilitació a la prostitució d'un menor d'edat dels quals l'acusa.

Segons la seua declaració, ell contactava amb els xics a través d'internet, bé en pàgines de contactes, o bé a través d'un anunci per a comprar sabatilles esportives usades, ja que, com ha assenyalat, les col·lecciona des del 2008.

Estos contactes es van produir pel que sembla entre 2008 i 2013 tant en el domicili de l'acusat, a Alacant, com la casa dels seus pares, a Sant Joan Platja. Alhora, ha assegurat que les gravacions es feien per consens i que la càmera estava "davant dels seus nassos".

Este dispositiu el va comprar en 2009 i ha argumentat que es pot comprovar la data de tots els vídeos. En el registre efectuat per la Policia Nacional en els domicilis es va intervindre divers material informàtic.

Alhora, ha defensat que "entrenaven" esports de contacte i que per esta raó els xics li propinaven cops i puntades de peu, que ell intentava esquivar. D'esta manera, ha dit que les relacions que mantenien eren "amb normalitat".

L'acusat ha assenyalat que un dels xics mentia quan va dir que li pagava per mantindre relacions sexuals. També ha assegurat en una de les trobades ell va ser el que es va sentir "violat". A més, ha declarat que quan va saber que un altre dels xics venia acompanyat d'un menor, els tres van pactar que este no anava a participar i li va prohibir traure's res de roba.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento