Comunitat Valenciana

Ciutadans proposa incloure l'anglès en les emissions infantils de la nova televisió pública

  • Ciutadans (C's) ha proposat en les al·legacions al document marc de la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) que s'incloga l'anglès en les emissions infantils de la nova televisió pública.
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV
EUROPA PRESS
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV

Segons ha explicat el diputat autonòmic Toni Subiela, "els mitjans de comunicació públics són una oportunitat que cal aprofitar en benefici de l'educació dels nostres fills", pel que reclama "que es fomente l'aprenentatge de l'anglès durant les emissions en franja infantil i juvenil".

"Les propostes de C's a l'esborrany de mandat marc perseguixen garantir la qualitat i la pluralitat dels continguts que s'emeten, així com la independència i la despolitització dels nous mitjans de comunicació públics valencians", ha subratllat Subiela, i alhora ha explicat que "les propostes de C's eliminen tota referència ideològica, ja que el mandat marc deu ser un document breu i explícit del camí a seguir "sense interferències partidistes i sense oblidar-se, en cap cas, que la sostenibilitat de l'ens ha de ser prioritat".

Per esta raó, demana "l'eliminació del punt 5 de l'apartat II d'Objectius Generals que assenyala que els mitjans públics de comunicació audiovisual hauran de promoure l'espai comunicatiu comú propi de l'àmbit lingüístic".

Subiela ha destacat també l'esmena de Ciutadans que garantix que es potencia el teixit industrial de la Comunitat Valenciana i ha afirmat que "C's no admetrà indicacions perquè els diners dels valencians deguen destinar-se a altres territoris espanyols".

"La creació de llocs de treball en el sector audiovisual valencià ha de ser el principal objectiu dels mitjans de comunicació públics", ha afegit el parlamentari de Ciutadans, qui ha recordat que "reobrir RTVV no ha sigut mai la prioritat, però davant de l'inevitable, cal treballar, com a oposició responsable, perquè es faça de la millor forma possible".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento