Comunitat Valenciana

L'equip de Govern d'Alacant enviarà a partir de divendres el projecte de pressupostos al Ministeri d'Hisenda

  • L'Ajuntament d'Alacant enviarà al Ministeri d'Hisenda el projecte de pressupostos per a 2017 a partir de divendres que ve, després que dijous acabe el termini que tenia la Intervenció municipal per a analitzar els comptes.

Segons han indicat fonts municipals a Europa Press, serà l'edil d'Hisenda, Sofia Morales, l'encarregada de remetre el projecte de pressupostos. Dijous finalitza el termini de 10 dies que tenia la Intervenció per a analitzar els números de l'equip de Govern i donar el vistiplau. Tot i això, estes mateixes fonts han subratllat que tot el procés està "dins del termini".

Amb tot, Alacant seguix sotmesa al pla d'ajust i els seus comptes han de ser fiscalitzats, a més, pel Ministeri, que ha de donar el vistiplau definitiu al pressupost per a este 2017.

L'aprovació en ple, tot i això, seguix a l'aire ja que la negociació amb el grup de Ciutadans no va fructificar i l'equip de Govern està en minoria al sumar 14 dels 29 regidors. Per a la seua aprovació caldria l'abstenció d'almenys un dels regidors en l'oposició.

En este sentit, les fonts consultades han assenyalat que els grups municipals, després del fracàs de la negociació amb Ciutadans, tindran accés als comptes en el període d'al·legacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento