El castell de Morella incrementa en un 16% les visites durant 2016
El castell de Morella incrementa en un 16% les visites durant 2016 AYUNTAMIENTO DE MORELLA

Pel que fa al nombre de turistes, durant març i agost és quan més visitants arriben a Morella, tot i que, Jorge García, regidor de Turisme, ha destacat que l'afluència de visitants es repartix durant tots els mesos de l'any. "Hi ha dos pics a l'estiu i Setmana Santa, però les entrades al castell de Morella s'han repartit de manera continuada durant tot l'any", ha afegit.

A més, també ha subratllat que "95.000 personis són tot un rècord per a Morella i un orgull que tanta gent vullga visitar el nostre poble".

Alhora, a Morella també s'ha incrementat el nombre d'autocaravanes que arriben. Segons dades de la Policia Local, han estacionat un total de 2.307 vehicles a l'emplaçament habilitat durant el 2016. Això suposa un increment d'un 23,56% respecte a l'exercici anterior.

Este dimarts se celebra a Morella una reunió del Patronat de Turisme on es valoraran totes estes dades i es farà un balanç més exhaustiu i complet. En esta reunió també s'acabaran de tancar els actes de les Jornades de la Trufa que comencen el pròxim 26 de gener. Finalment, Fitur serà un dels temes principals de la reunió, ja que, en esta edició, l'Anunci 2017 es presenta a l'estand de la Comunitat Valenciana, segons les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de Castelló.