La Comissió de Seguretat aprova que les motos puguin anar pel carril-bus

La mesura encara s’ha de ratificar. La Comissió de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona va acordar ahir que es modifiqui l’ordenança de circulació per permetre a les motos circular pel carril-bus.La proposició va comptar amb els vots favorables de CiU i PP, el contrari d’ERC i l’abstenció del bipartit PSC i ICV, pel que va ser aprovada. Això no vol dir que prosperi, ja que, segons el polèmic dictamen dels serveis jurídics, l’oposició no pot obligar el Govern a modificar les seves estratègies i, per tant, no s’accepten peticions en les comissions. En aquest cas, s’hauria d’aprovar en el Plenari, on suposadament quedaria rebutjada.

El que sembla un joc dels disbarats, amb aprovacions que presumiblament no seran acceptades va tenir un altre episodi en l’aprovació dels pressupostos municipals, on hi va haver una altre picabaralla dialèctica entre govern i oposició.

Millores al carril-bici

Els cinc grups representats a l’Ajuntament sí que es van posar d’acord ahir en acabar l’abans possible els carrils-bici previstos i millorar les connexions entre ells.

El regidor d’ERC, Ricard Martínez, va demanar que no es mantingui la «filosofia de farcir la ciutat de carrils-bici» sinó que, realment, serveixin per connectar els barris de la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento