Comunitat Valenciana

El compte de Twitter del papa supera els 32 milions de seguidors i el seu perfil més seguit és l'espanyol, amb 12,5

  • El compte oficial de Twitter del papa Francesc (@pontifex), que va complir el passat 12 de desembre 4 anys, ha superat els 32 milions de seguidors al començar l'any 2017, sent el perfil en espanyol el més seguit amb 12,5 milions d'usuaris.
Papa Francisco
Papa Francisco
TWITTER
Papa Francisco

Per darrere, està el perfil en anglès amb 10,2 milions de seguidors i el compte en italià amb 4,1 milions. En llatí, li seguixen 738.000 usuaris. Els seguidors totals en Twitter a través dels comptes en nou idiomes (espanyol, anglès, italià, francès, portuguès, alemany, polonès, àrab i llatí) amb les quals participa a la xarxa social de 140 caràcters han superat els 32 milions de seguidors.

Així, quatre de cada deu seguidors són del seu compte en espanyol, el que significa que la majoria dels usuaris provenen del compte @pontifex_es. El compte @pontifex, en els nou idiomes, va ser inaugurat per Benet XVI el desembre de 2012 i en octubre de 2013 ja havia assolit 10 milions de seguidors. El primer tuit del papa Francesc poc després de la seua elecció va ser: "Estimats amics, els done les gràcies de cor i els demane que seguisquen resant per mi". A més, el Pontífex argentí va estrenar el març passat la seua presència en el compte en Instagram amb l'usuari 'Franciscus', on va arribar a 2 milions de seguidors en una setmana i actualment té 3,5 milions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento